VSSO header

25 Jarig JubileumHet 25 jarig jubiileumconcert vond plaats op vrijdag 15 dec 2008 in het kerkcentrum, "Open Hof" in Maarssen.
Het programma was als volgt:

  • Ouverture zur Oper "Die Zauberflöte" van W.A. Mozart
  • Tjechische Suite deel IV van A. Dvorák
  • Celloconcert nr.1 van C. Saints-Sanes - De soliste is Inge Grevink
  • Pauze
  • Slavische dansen deel VI & VIII van A. Dvorák
  • Symfonie nr. 7 van F. Schubert
  • Hongaarse Dansen nr 1 van J. Brahms


Aanvang: 20.15 u.
Deuren open : 19.45 u.

Kaarten aan de zaal en bij de leden.

 

Inge Grevink
Op 8-jarige leeftijd begon Inge met cellolessen aan de Veldhovense Muziekschool bij Frank van den Berg. In 1996 werd zij toegelaten tot de Jong Talent Klas van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht bij de docenten Elias Arizcuren en Jeroen den Herder, waar ze in 2003 haar diploma Bachelor of Music in Performance behaalde. Hierna vervolgde ze haar studie in Zwitserland bij Raphael Wallfisch aan de Hochschule für Musik und Theater Zürich-Winterthur. Na een zeer succesvol examen “Konzertdiplom”, kreeg ze toegang tot de Solistenklas. In Januari en juni 2008 heeft ze hiervoor haar afsluitende concerten gegeven en het “Solistendiplom” behaald.

Inge GrevinkInge was diverse malen laureaat bij het Prinses Christina Concours en het nationaal concours van de stichting Jong Muziektalent Nederland. Ze volgde masterclasses bij o.a. Wolfgang Boettcher, Colin Carr, Patrick Demenga, Gerhard Mantel, David Geringas en Janos Starker.

Inge heeft diverse malen solo gespeeld met het Polaris ensemble (o.a. tournee door Oostenrijk) het Eindhovens Jongeren ensemble, Musica Ducis Brabatiae en het strijkersensemble van de Hochschule für musik und Theater Zürich-Winterthur. Als celliste in cello-octet Conjunto Iberico, Paul Klee-trio, Schleswig Holstein Musikfestival Orchester en als solocelliste van het Gustav Mahler Jugend Orchester maakte zij verschillende tournees door binnen- buitenland met concerten in o.a. België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Hongarije, Tsjechië , Slovenië, Spanje, Italië en Rusland.

Sinds augustus 2006 is Inge plaatsvervangend aanvoerder bij het Gelders Orkest. Daarnaast geeft ze regelmatig concerten met Het Nieuw Prinsekwartet, Trio Artio en het Dehmel ensemble.